Op De Driehoek worden door het jaar heen activiteiten georganiseerd die te maken hebben met Natuurlijk Tuinieren, onderhoud van de tuin, milieuvriendelijke materialen of bijeenkomsten met de buurtbewoners.

Aankomende activiteiten

Zondag 9 juni
GroenMoetJeDoen! dag
Om 14 00 uur wordt de nieuwe picknicktafel ingewijd.

Zaterdag 24 februari is er weer een activiteit in het kader van het recreatief medegebruik. Het onderwerp is Kennismaken met de buren,  vroege zaai, wat is er mogelijk, ook voor de stadstuin of balkon. We gaan ons bezighouden met de vroege zaai, met ook toepassing op het balkon en stadstuin en de kruidentuin voor Het Lachende Paard. Daarbij hebben we de hulp en kennis van alle tuinders nodig.

Als je zaai/kleine potjes over hebt, deze graag achter het Pannendak zetten.
En mogelijk heb je ook zaad over?

Op zaterdag 16 maart  vertonen wij in het Pannendak de film Onder het Maaiveld om 13.30 uur in het Pannendak. Deze film maakt het ongeziene gezien, inspireert, verwondert en geeft inzicht in wat zich in de bodem allemaal afspeelt: een ondergrondse gemeenschap van wortels, larven, wormen, schimmels, bacteriën, amoeben en geleedpotigen. Er zitten meer levende wezens in één theelepel gezonde grond dan er mensen op aarde zijn. Voor tuinders is het eigenlijk een must om te zien wat zich onder zijn maaiveld afspeelt. Naast onze eigen deskundigen zal ook iemand van Velt aanwezig zijn om na te praten over de impact van deze film en het belang van compost.

Wil je graag deze film op 16 maart om 13.30 uur zien, geef je dan op bij het secretariaat (er kunnen niet meer dan 50 mensen naar deze film).

Er zijn geen activiteiten binnen deze categorie.