Inbraken

Op tuinparken wordt ook ingebroken. Op onregelmatige momenten en vooral in de winter wordt op De Driehoek gesurveilleerd. Het is helaas niet mogelijk de aanwezigheid van insluipers te voorkomen. Wanneer u op het park onbekenden tegenkomt, vraag dan vriendelijk waar iemand moet zijn en of u kunt helpen. Dat kan al voldoende zijn kwaadwillenden af te schrikken. Wanneer er in uw huisje is ingebroken, vragen wij om hiervan melding te maken bij het bestuur en altijd aangifte te doen bij de politie.

Alle tuinders moeten bij het verlaten van het park na sluitingstijd de hekken (weer) dicht en op slot doen.

WhatsApp Alert

WhatsApp Alert is een eenvoudige manier om de veiligheid van tuinders op het tuinenpark De Driehoek te vergroten. Door gebruik te maken van het WhatsApp Alert op je smartphone kun je andere tuinders die hier gebruik van maken waarschuwen of oproepen. Tuinders die vlak in de buurt wonen of ook op de tuin aanwezig zijn kunnen daar op reageren en eventueel actie ondernemen. Er gaat ook een preventieve werking vanuit, omdat er bij de ingangen bordjes zijn geplaatst, waarop staat dat het tuinenpark gebruik maakt van een WhatsApp Alert systeem. Wanneer kun je het Alert zoal gebruiken? Als er iemand of jezelf onwel wordt, bij verdachte situaties en/of personen, vermissing persoon, brand, beroving, inbraak of diefstal op heterdaad, meldingen alleen betreffende het tuinenpark De Driehoek. Er zijn voorts duidelijke regels waar zo’n Alert systeem aan moet voldoen en hoe je er mee dient om te gaan.

Beheerder van deze WhatsApp Alert zijn Marcel Kok en Arja Ottink. Je kunt je aanmelden met vermelding van je naam, mobiele nr.  en tuinnummer via 06 25268411 of 06 47045990.